100% Bee from the inside and out - Bee
Bee

100% Bee from the inside and out

Som många av er redan vet så heter vi numera Bee Charging Solutions och blickar framåt. Med nytt namn så kommer också ett nytt utseende på våra laddstationer, webbplats, och app. Vårt nya utseende speglar vårt nya varumärke och det vi står för.

Vi kommer att påbörja projektet med omfolieringen av våra publika laddstationer med start i Skåne. Därefter rör vi oss igenom resten av landet. Målsättningen är att våra laddstationer ska vara omprofilerade innan sommarens slut. Så håll utkik efter våra nya Bee-profilerade laddstationer och tagga oss gärna i dina bilder när du laddar längs vägen eller använd #laddamedbee

I framtagandet av den nya profileringen så kommer mycket av inspirationen ifrån själva biet och dess kännetecken. Vi har alltså tre delar vi har tagit inspiration ifrån. De runda, de trekantiga och de randiga i olika sammansättningar i de nya varumärket.

Så följ oss gärna på sociala kanaler för att hålla koll på vad som händer hos oss i sommar och missa inte att ta del av våra hemester tips. Vill du läsa mer så hittar du all info här.

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.