Laddningserbjudande till din Jaguar I-PACE - Bee
Bee

Laddningserbjudande till din Jaguar I-PACE

Jaguar Land Rover har valt Bee som samarbetspartner för elbilsladdning. Nu har du möjlighet att ta del av ett oslagbart paketerbjudande för laddning hemma och längs vägen till din nya Jaguar I-PACE. I erbjudandet ingår en smart laddbox inklusive standardinstallation för att du ska kunna ladda snabbt och säkert hemma samt 1 års kostnadsfri laddning i Bee´s publika laddnätverk som finns i hela Sverige.

Detta ingår i laddningserbjudandet:
• Smart laddbox med fast kabel.
• Standardinstallation av laddboxen.
• 1 års fri laddning i Bee´s publika laddnätverk i hela Sverige.
• Laddhjälp dygnet runt, hela veckan av Bee´s kundservice

Du beställer din laddbox och standardinstallation direkt hos din Jaguar återförsäljare. En laddbricka kommer att skickas hem till dig från Bee för att laddning i Bee´s publika laddnätverk.

Kostnaden för paketet med laddbox och installation täcks till 50 % av Jaguar genom att du får motsvarande belopp i rabatt på din Jaguar I-Pace. För resterande 50 % kan du söka Naturvårdsverkets ladda-bilen-stöd. Fråga din återförsäljare för mer information.

Smart laddbox
Med denna laddbox är du förberedd för framtidens tjänster kring elbilsladdning. Laddboxen är uppkopplad mot Bee´s system och uppdateras med den senaste mjukvaran så du kan få statistik över förbrukningen. Laddboxen har 4 m fast kabel, Typ-2 kontakt och en laddeffekt på upp till 11 kW. 2 års garanti ingår.

Standardinstallation
Du får professionell rådgivning i samband med installationen för att laddningen ska fungera säkert och på bästa sätt. Installationen utförs av Bee´s certifierade installatör och laddboxen monteras på fasaden. Åtgärder utöver det som ingår i standardinstallationen kan utföras efter överenskommelse med installatören och faktureras dig som kund.

Laddning längs vägen
I erbjudandet ingår 1 års fri laddning i Bee´s publika laddnätverk. Du får en laddbricka som du använder för att ladda. Laddstationerna är enkla att använda och passar alla laddbara bilar så att du snabbt kan komma vidare.

Appen Bee Charging
Med Bee´s app, Bee Charging navigerar du enkelt till närmsta laddstation. Du laddar ner appen i App Store eller Google Play.


Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.