Bee App - Bee
Bee

Bee App

Med vår app har du alltid närmaste laddplats tillgänglig i mobilen. En trygghet när du behöver ladda längs vägen.

Med appen hittar du enkelt till närmsta laddstation

Det enklaste sättet att hitta till laddstationerna i vårt publika laddnätverk är genom att ladda ner vår app. Då har du alltid närmaste laddplats tillgänglig i mobilen. På appens översiktskarta är laddplatserna markerade med symboler som visar om det är en destinationsladdare eller en snabbladdstation. Här ser du även om laddstationen är ledig, vilka kontakter den har och hur du enklast hittar dit. Ladda ner appen gratis i App Store eller Google Play.

Funktioner och service

Appen ger dig överblick över alla våra laddstationer. På appens översiktskarta är laddplatserna markerade med symboler. På det viset kan du se om det är en vanlig destinationsladdare eller en snabbladdstation.

Mer om laddplatsen

När du har klickat på en laddplats kan du se vilka laddkontakter och/eller uttag som finns och hur du enklast hittar dit.

Är laddplatsen ledig eller upptagen?

När du klickar på en laddplats på appens översiktskarta ser du om en laddplats är ledig eller upptagen. Om någon av våra laddare är ur funktion finns denna information också tillgänglig. Därmed slipper du stå i kö och kan undvika att få tekniska problem på en laddstation.

Välj laddnings- och uttagstyp

Med en filterfunktion kan du välja att bara se laddplatser med det ladduttag eller laddkontakt som passar din bil. De andra laddplatserna visas inte och därmed blir översikten mer överskådlig.

Fler funktioner

Appen uppdateras löpande. De senaste funktionerna inkluderar bland annat en refresh-knapp för liveuppdatering av laddplatsernas status, samt möjlighet att se alla laddplatser som lista.

Ladda ner vår app

 

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.