Laddningserbjudande till din nya Audi - Bee
Bee

Laddningserbjudande till din nya Audi

Audi har valt Bee som samarbetspartner. Det innebär att när du när du köper en ny laddbar bil hos Audi kan du beställa en smart laddbox med standardinstallation från Bee direkt hos din återförsäljare. Med laddboxen laddar du bilen snabbt och säkert hemma och kan börja varje dag med fulladdade batterier. Du får dessutom tillgång till laddning i Bee´s publika laddnätverk som finns i hela Sverige och kan enkelt ladda när du är ute och kör.

Läs mer om Audis erbjudande för hemmaladdning.

Smart laddbox
Laddboxen vi rekommenderar till din Audi kommer från KEBA, en av de ledande hårdvaruleverantörerna på marknaden för laddutrustning. Du kan välja med ett mode 3-uttag eller med 4 meter fast kabel. Med ett mode 3-uttag på laddboxen behöver du en separat kabel, så kallad mode 3-kabel. I köpet ingår 24 månaders uppkoppling. Det innebär att laddboxen är uppkopplad mot Bee´s system vilket säkerställer att den är uppdaterad med den senaste mjukvaran så att bilen alltid kan laddas. Du får även statistik över din förbrukning.

Läs mer

Standardinstallation
Med en standardinstallation får du professionell rådgivning och installation av laddboxen hemma för att laddningen ska fungera optimalt och säkert. Laddboxen monteras och installeras av Bee´s certifierade elinstallatör. Du får även tillgång till support via Bee´s kundservice på telefon 077 44 33 900

Läs mer

Laddning längs vägen
Som kund hos Bee kan du även ladda i Bee´s publika laddnätverk i Sverige till förmånliga priser. Ladda ner Bee´s app från App Store eller Google Play så har du alltid närmsta laddstation tillgänglig direkt i mobilen.

Läs mer

Ladda ner produktblad