Bee i samarbete med Volkswagen Transportbilar kring elbilsladdning - Bee
Bee

Bee i samarbete med Volkswagen Transportbilar kring elbilsladdning

Nu kan alla kunder som köper en elektrifierad bil hos Volkswagen Transportbilar ta del av ett fördelaktigt erbjudande för elbilsladdning hemma och längs vägen från Bee. Samarbetet innebär att kunden kan beställa en smart laddbox och standardinstallation för snabb och säker hemmaladdning. I erbjudandet ingår även laddbricka till Bee´s publika laddnätverk som finns i hela Sverige så att föraren alltid kan fylla på laddningen längs vägen. Dessutom får föraren laddhjälp dygnet runt, hela veckan av Bee´s kundservice.

– Vi är glada över att Volkswagen Transportbilar har valt oss som partner för elbilsladdning. Med samarbetet tar vi ytterligare ett steg i att driva omställningen till elektrifierat genom att göra det enkelt för deras kunder att välja en mer hållbar transportlösning, säger Tobias Uppström, CSO på Bee Charging Solutions.

Bee kan även leverera underlag för laddningen till föraren så att det blir enkelt att t ex redovisa kostnaderna.

– Vi på Volkswagen Transportbilar är självklart glada över att kunna erbjuda våra företagskunder en kvalitetssäkrad och attraktiv produkt. Tillsammans med Bee kommer vi att kunna hjälpa företag att analysera sitt behov av laddinfrastruktur och miljömärkt el. Detta ligger bra i tiden då vi numer erbjuder hela vårt modellprogram elektrifierat och många kunder är angelägna om en snabb omställning. Att kunna erbjuda rådgivning och ett helhetserbjudande är en självklarhet för oss, säger Johan Harvey, Chef affärsutveckling, Volkswagen Transportbilar.

Läs mer om laddningserbjudandet här.