Bee inleder samarbete med Athlon - Bee
Bee

Bee inleder samarbete med Athlon

Leasingbolaget Athlon vill underlätta för kunder med tjänstebilsflottor att göra ett hållbart val av vagnpark och ställa om till elektrifierat. De ville ha en bekymmerslös process och smart laddlösning för företagets förare och fordon och valde Bee som partner. Athlons kunder erbjuds nu en skräddarsydd helhetslösning för laddning till sina laddbara leasingbilar. I denna ingår även en smart och enkel redovisning av el som drivmedel.

Athlon strävar alltid mot att skapa smidiga helhetslösningar för sina kunder. Därför kan vi med glädje meddela att vi ingår i ett samarbete med Bee Charging Solutions. Vi kan nu erbjuda alla våra förare, som har eller är i färd med att få ett laddbart fordon, laddning hemma, på jobbet och längs vägen. För att kunna ladda hemma kommer förarna att få en laddbox installerad. Detta kommer att skapa en känsla av trygghet för de förare som skaffar ett elektriskt fordon för första gången, men en sådan här installation underlättar såklart för alla förare med laddbara fordon. Laddning hemma går snabbare, smidigare och det är säkrare med en laddbox, berättar Patrik Ingvarsson, Athlon Sweden.

Föraren får även en laddbricka för att kunna ladda i Bee’s publika laddnätverk i Sverige. Dessutom har de tillgång till laddhjälp dygnet runt, hela veckan av Bee´s kundservice. Athlon ansvarar och hanterar all administration rörande förarnas elförbrukning.

– Som förare kommer man att kunna räkna med snabb återkoppling, kundservice och stöttning under hela processen. Tillsammans med Bee gör vi det nu enklare att ställa om till elektrifierat med en heltäckande lösning som ger föraren bekymmerfri laddning hemma, på jobbet och längs vägen avslutar Patrik, Athlon Sweden.

Bee strävar efter att vara det naturliga valet för leasingbolag och deras fleetkunder kring laddning till deras bilar.

– Ledord som trygghet i funktion, compliance i att följa förmånsbeskattningsregler samt marknadsledande support gör det enkelt att köra eldriven tjänstebil. Athlon med sina ambitiösa marknadsmål och tydlighet i hållbarhet känns som en utmärkt partner i att hjälpa företag och organisationer att ta steget från fossildrivet till eldrivet, säger Johan Flodberg, Key Account Manager på Bee Charging Solutions.