Bilreda väljer Bee som partner för elbilsladdning - Bee
Bee

Bilreda väljer Bee som partner för elbilsladdning

Bee har inlett ett samarbete med leasingbolaget Bilreda för elbilsladdning till tjänstebilsflottor. Samarbetet innebär att Bilreda kan erbjuda sina kunder en laddlösning på arbetsplatsen och längs vägen i Bee´s publika laddnätverk samt en smart och enkel hantering av laddningskostnaderna. Föraren får en laddbricka som används för att ladda på Bee´s laddstationer och har tillgång till laddhjälp, dygnet runt, hela veckan via Bee´s kundservice.

-I samarbete med Bilreda fortsätter vi att göra det enkelt för företag att ställa om sina tjänstebilsflottor till eldrift. Laddlösningen blir ett mervärde som underlättar Bilredas arbete tillsammans med sina kunder mot en grönare vagnpark och smidigare vagnparksadministration, säger Tobias Uppström, Chief Sales Officer på Bee Charging Solutions.

Bilreda jobbar tillsammans med sina kunder mot en grönare vagnpark och smidigare vagnparksadministration. Tillsammans med Bee planerar Bilreda även att erbjuda en laddlösning för snabb och säker laddning i förarens hem.