Bee och Aimo Park förenklar elbilsförarens vardag - Bee

Bee och Aimo Park förenklar elbilsförarens vardag

Bee och det marknadsledande parkeringsbolaget Aimo Park har inlett ett samarbete kring elbilsladdning och tillsammans gör vi elbilsförarens vardag enklare. Samarbetet innebär att man antingen kan hyra en egen laddplats eller ladda en kortare tid vid Aimo Parks publika laddstationer. De publika laddstationerna ingår i vårt publika laddnätverk och syns i vår app och laddkarta. Redan nu finns laddning från Bee på ett tjugotal av Aimo Parks parkeringar runt om i Sverige. 

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Aimo Park. De har ett tydligt fokus på Mobilitet i Norden och är en långsiktig partner att växa med. Partnerskapet är en naturlig del i vårt erbjudande av sömlösa laddlösningar och tillsammans skapar vi förutsättningar för att fler kan välja elbil. Med stöd av Klimatklivet finns förutsättningar att tillgängliggöra elbilsladdning med en betydande förbättring för både privata elbilister och de i tjänst och yrkestrafik, säger Johan FlodbergKey Account Manager på Bee Charging Solutions.  

Som Aimo Parks partner levererar vi en helhetslösning och tar hand om allt kring laddningen – från planering och installation till en färdig, uppkopplad laddplats. Elbilsföraren får tillgång till enkel och effektiv elbilsladdning på Aimo Parks parkeringar med laddhjälp dygnet runt, året om av vår kundservice. Man laddar enkelt med vår app eller en laddbricka.  

Som ett led i att driva en verksamhet med fokus på hållbarhet utökar nu Aimo Park sin satsning på fler laddstationer runt om i Sverige. Samarbetet med Bee innebär att vi snabbt kan tillgodose våra kunders ökade behov av att ladda sina fordon, säger Peder Ståhlberg, CEO på Aimo Park. 

Aimo Park är ett marknadsledande parkeringsbolaget i Sverige och har som målsättning att bli den mest eftertraktade och rekommenderade samarbetspartnern för parkerings- och mobilitetslösningar i Norden.  

Läs mer här