Elbilsladdning på campus tillsammans med Akademiska Hus - Bee

Elbilsladdning på campus tillsammans med Akademiska Hus

Bee har inlett ett samarbete med Akademiska Hus som är ett av landets största fastighetsbolag och den ledande hyresvärden för universitet och högskolor i Sverige. Tillsammans erbjuder vi elbilsladdning på campusområden runt om i Sverige. Studenter, medarbetare och besökare kan nu ladda elbilen enkelt, smidigt och tryggt när bilen ändå står parkerad på lärosätet.  

– Akademiska Hus är en föregångare när det gäller att skapa förutsättningar för publik elbilsladdning för framtida generationer som utbildas på Sveriges lärosäten och givetvis medarbetare samt hyresgäster i deras fastigheter. Det är väldigt glädjande att få samarbeta med en så stark fastighetspartner som har en så tydlig ambition om ledarskap i hållbarhetsarbetet och vision om enkelhet för elektrifierade fordon; ”Ett gränssnitt för alla campus och en uppföljning med samma debitering för alla campus”, säger Johan Flodberg, Key Account Manager på Bee Charging Solutions. 

Laddstationerna ingår i vårt publika laddnätverk i Sverige och syns i vår app Bee Charging och i vår laddkarta. Med appen kan man även betala, starta och stoppa laddningen. Det går även bra att använda en laddbricka för att ladda som beställs i vår webbshop. Elbilsföraren kan få laddhjälp dygnet runt, året om av vår kundservice vilket gör det tryggt att ladda. 

-Genom att erbjuda laddning för eldrivna fordon vill vi underlätta för våra kunder och bidra till hållbara transporter på, till och från våra campusområden. I samarbete med laddoperatören Bee Charging Solutions gör vi det enkelt att ladda bilen oavsett vilket lärosäte man besöker, säger Jonas Bjuggren, förvaltningsdirektör på Akademiska Hus.  

Akademiska Hus är ett av landets största fastighetsbolag och den ledande hyresvärden för universitet och högskolor i Sverige. Deras fastigheter finns på orter över hela landet – från Luleå i norr till Malmö i söder och här studerar, forskar och arbetar runt 300 000 personer varje dag. 

Bee´s app 

Bee´s laddkarta 

Beställ laddbricka