Bee och Bixia erbjuder schysst hemmaladdning - Bee

Bee och Bixia erbjuder schysst hemmaladdning

Schysst hemmaladdning med Bee och Bixia

Nu utökar vi vårt samarbete med elbolaget Bixia och tillsammans gör vi det ännu enklare för deras kunder med elbil. Bixia kan nu erbjuda vår smidiga laddlösning för hemmet med smart laddbox inklusive standardinstallation till sina kunder. Med denna laddlösning har kunden även möjlighet att göra skatteavdrag för grön teknik med upp till 50 procent av kostnaden.

– Genom det utökade samarbetet med Bixia når vi ut till en större marknad tillsammans med en Schysst elhandlare som gör det enklare för våra kunder att välja ett ”schysst” erbjudande för hemmaladdning. Ett bra samarbete för båda parter där alla kan bidra till omställningen till elektrifierat, säger Magnus Hommel, Key Account Manager på Bee Charging Solutions.

Elhandelsbolaget Bixia är certifierade enligt Schysst elhandel. De ägs av flera regionala bolag och driver utbyggnaden av närproducerad el från förnybara energikällor genom att främja lokala initiativ och satsa på lokala producenter. Bixia levererar 100 % förnybar el till kunder runtom i Sverige.

-Vi har redan idag många miljömedvetna kunder som kör elbil och har märkt att efterfrågan på laddboxar för hemmabruk har ökat. Det här en utveckling som vi bara sett början på. Vi, och många med oss, bedömer att tillväxten av den eldrivna fordonsflottan kommer öka kraftigt kommande år. Därför är vi mycket glada över att kunna erbjuda den här laddlösningen tillsammans med Bee, säger Oscar Carmefeldt, Account Manager på Bixia.