200 publika laddstationer på Scandic - Bee
Bee

200 publika laddstationer på Scandic

Tillsammans med Scandic sätter vi nu upp 200 laddstationer på hotell runtom i Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr. Scandic blir därmed hotellbranschens största aktör för publika laddstationer. Redan nu är installationsarbetet igång för de första 19 hotellen och under hösten 2018 kommer hela 29 hotell att kunna erbjuda laddning. Laddstationerna passar alla laddbara bilar på marknaden och kommer att ingå i Clevers publika nätverk.

Med satsningen på laddstationer vill Scandic underlätta för de gäster som tar sig fram miljövänligt på vägarna och bidra till en mer hållbar framtid. Under juni-juli installerar Clever de första laddstationerna på 19 hotell och under hösten kommer alla 29 hotell vara utrustade med laddstationer redo att användas.

–Det här är helt klart en förlängning av vårt hållbarhetsarbete, nu ger vi våra gäster möjligheten att resa till oss på ett miljövänligt sätt också. Dessutom är vi med och utökar det publika laddnätverket i Sverige,säger Peter Jangbratt, Sverigechef för Scandic.

Laddstationerna kommer att finnas på Scandics väghotell samt de hotell som har egna parkeringar och kommer att ingå i Clevers publika laddnätverk. De har en effekt på 22 kW och passar alla laddbara bilar på marknaden. För att ladda behöver du en laddbricka från Clever. Denna går att köpa i hotellens reception eller beställa i vår webbshop. Priset för laddningen beror på vilket abonnemang du väljer.

Läs mer om att ladda på Scandic

Beställ din laddbricka här

Scandichotell med elbilsladdning

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.