Clever Sverige blir Bee Charging Solutions - Bee
Bee

Clever Sverige blir Bee Charging Solutions

Clever Sverige byter namn till Bee Charging Solutions och fortsätter driva omställningen till e-mobilitet framåt genom att utveckla framtidens laddlösningar under ett nytt varumärke.

Nu tar vi ytterligare ett steg för att utveckla sömlösa laddlösningar som tillgodoser det ökande behovet på den svenska marknaden under det nya namnet Bee Charging Solutions.

Du som kund eller partner är garanterad samma leverans som tidigare och dina befintliga kunderbjudanden finns kvar. I Bee´s publika laddnätverk i Sverige laddar användaren som vanligt och kan få laddhjälp dygnet runt. För att ladda i Clever Danmarks laddnätverk så rekommenderar vi att ni kontaktar Clever Danmark. Laddabonnemang och laddbrickor fungerar precis som tidigare. För bästa kundupplevelse uppmanas användare av det svenska laddnätverket att ladda ner appen från Bee som kommer uppdateras med nya funktioner under våren.

Vårt nya varumärke kommer att rullas ut under våren 2019 och du kommer bland annat möta vårt nya namn, logga och grafiska utseende på laddstationerna i vårt publika laddnätverk och här på vår webbplats.

Frågor och svar kring varumärkesbytet