Bli en del av Bee´s publika laddnätverk - Bee

Bli en del av Bee´s publika laddnätverk

Erbjud smidig elbilsladdning till dina kunder och besökare

Erbjud kunder och besökare elbilsladdning

Tillgång till laddning längs vägen och vid destinationen blir allt viktigare då allt fler väljer att köra elbil. Att erbjuda laddning är en konkurrensfördel och du attraherar fler kunder och besökare till din destination. Med Bee får du en laddlösning med grön profil som blir en del av Sveriges största publika laddnätverk av laddstationer. Din laddstation och destination marknadsförs  i Bee´s app och är synlig för alla elbilsförare som är kund hos oss. Du kan ansluta både befintliga och nya laddstationer och själv bestämma priset för laddningen. Vi fakturerar användaren och ersätter dig för intäkterna. Dessutom kan du få upp till 50% av investeringskostnaden i bidrag med Klimatklivet från Naturvårdsverket.

Fördelar för dig:

 • Laddstationerna ingår i Sveriges största publika laddnätverk.
 • Passar alla laddbara bilar.
 • Marknadsföring av din laddstation i Bee´s app.
 • Exponering av ditt varumärke på laddstationen.
 • Vi är helhetsleverantör – allt från laddstation till installation, service och administration.
 • Vi gör felsökning på distans och service på plats.
 • Du kan sätta ett specialpris till utvalda grupper.
 • Vi fakturerar användaren.
 • Du får kickback per kWh.
 •  Statistik över förbrukningen ger kunskap om besökarnas laddning.
 • Attraherar nya kunder inom den växande gruppen elbilsförare.
 • Laddhjälp dygnet runt av Bee´s kundservice.
 • Hjälp med bidragsansökan.

50% investeringsstöd för publik laddning med Klimatklivet

Med Klimatklivet kan du få upp till 50% investeringsstöd för publika laddstationer som exempelvis i allmänna parkeringshus, vid köpcentrum eller infartsparkeringar. Du ansöker på förhand på Naturvårdsverkets webbsida och vi kan hjälpa dig med ansökan.Du förbinder dig inte till något genom att lämna en intresseanmälan.

Förutsättningar för att Klimatklivet ska beviljas:

 • Laddstationen är förberedd för elmätning och debitering av elkostnad
 • Laddstationens uttag är av typ 2
 • Laddstationen placeras på ett sätt som bidrar till en bra spridning av laddstationer i det aktuella området.

Läs mer om investeringsstöden

Våra produkter och tjänster

Vi erbjuder en smidig helhetslösning där vi enkelt anpassar våra produkter och tjänster efter ert behov och rekommenderar den optimala laddlösningen för just din destination.

Gör en intresseanmälan

Smarta och säkra laddstationer

Våra laddstationer passar alla laddbara bilar och har en hög driftsäkerhet.

Installation och driftsättning

Vid installation och driftsättning kopplas laddstationen upp mot vårt system för övervakning och betalfunktion.

Service och felavhjälpning

Vi kan ta hand om all service och löpande underhåll av laddlösningen. Vi utför felavhjälpning på distans och kan komma ut på plats vid behov. Användaren kan få laddhjälp dygnet runt.

Betallösning och fakturering

Du får en betalningsfunktion anpassad efter ditt behov. Du sätter priset själv, vi fakturerar användaren och ersätter dig för intäkterna. Detaljerad statistik över förbrukningen.

Uppföljning på Mina Sidor

Få koll på hur mycket som laddas på dina laddstationer direkt i statistikportalen. Statistiken uppdateras dagligen. Värdefull ger kunskap om besökarnas laddning.

Lastbalansering mot fastighet

Dynamisk anpassning av laddeffekten beroende på tillgänglig ström. Energimätare från ledande leverantör som kan kopplas upp till flera olika modeller.

Läs mer om våra podukter och tjänster

Bee ́s publika laddnätverk

Vårt publika laddnätverk  är störst i Sverige med laddstationer från Ystad i söder till Kiruna i norr. Laddstationerna passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden och finns längs motorvägar, på bensinstationer, vid köpcentrum och trafikknutpunkter som exempelvis tågstationer och flygplatser. Majoriteten av laddstationerna har en effekt på 22 kW och uppåt för att göra det lätt att ladda snabbt och smidigt längs vägen. För att ladda använder man antingen Bee´s app Bee Charging eller en laddbricka som kan beställas kostnadsfritt i vår webshop.

Läs mer om Bee´s publika laddnätverk

Marknadsföring i Bee´s app

Ditt varumärke syns i Bee´s app Bee Charging där dina laddstationer marknadsförs. Med appen kan elbilsföraren enkelt hitta närmaste laddplats, starta och stoppa laddning, hantera betalning – och vara på väg igen på nolltid.

Läs mer om vår app

Vi hjälper dig!

Vi hjälper dig gärna med den bästa laddlösningen för din destination. Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Du är även välkommen ringa vår säljavdelning på telefon 070 00 33 900 eller skicka e-post till sales@bee.se.

Gör en intresseanmälan