Laddabonnemang - Bee

Laddabonnemang

Ladda enkelt i vårt publika laddnätverk.

Ladda längs vägen

För att kunna ladda i vårt publika laddnätverk behöver du ladda ner vår app, Bee Charging, eller beställa en laddbricka från oss. Då fyller du enkelt på din laddning när du är ute och kör, oavsett om du behöver ladda när du gör ett ärende eller köra längre sträckor med din elbil. Beroende på vilket laddbehov du har, kan du välja något av våra förmånliga laddabonnemang. Med appen får du i dagsläget laddabonnemanget Bee Flexible.

Beställ laddbricka

Du beställer enkelt en laddbricka direkt i vår webbshop. För våra laddabonnemang sker fakturering månadsvis.

Våra laddabonnemang och laddbrickor

Bee Flexible

Detta laddabonnemang passar dig som laddar större delen hemma men behöver komplettera din laddning längs vägen. Du betalar bara för elen du laddar och får en överskådlig faktura över din laddning och du har ingen bindningstid. Kostnaden är 5 kr per kWh för publik snabbladdning (s.k DC-laddning) och 3 kr per kWh för publik destinationsladdning (s.k AC-laddning). På snabbladdarnas AC-uttag är kostnaden 3 kr per kWh. Då kan du ladda på alla laddstationer i vårt publika laddnätverk i Sverige. Läs mer om Bee Flexible här 

BESTÄLL BEE Flexible

Bee Around

Bee Around passar dig som är privatperson och vill ha en fast kostnad för din elbilsladdning i det publika laddnätverket. Du laddar för 399 kr per månad. När du når maxtaket på 450 kWh, är priset för AC-laddning 2.40 kr och DC-laddning 4.40 kr. Samtliga priser är inklusive moms. Du har en bindningstid på 60 dagar. Laddabonnemanget är personligt och kan endast tecknas av personer skrivna i Sverige.

Från och med den 1 november 2020 gäller nya villkor, läs mer här

Läs mer om Bee Around här

BESTÄLL BEE Around

Bee Ahead

Bee Ahead passar dig som är företagskund och vill ha en fast kostnad för din elbilsladdning i det publika laddnätverket. Du laddar för 999 kr per månad. När du når maxtaket på 900 kWh, är priset för AC-laddning 1.80 kr och DC-laddning 3.80 kr. Samtliga priser är inklusive moms. Du har en bindningstid på 60 dagar. Laddabonnemanget är personligt och kan endast tecknas av företag i Sverige.

Läs mer om Bee Ahead här

BESTÄLL BEE AHead