Laddabonnemang - Bee
Bee

Laddabonnemang

Ladda enkelt i vårt publika laddnätverk.

Ladda längs vägen

För att kunna ladda i vårt publika laddnätverk behöver du ladda ner vår app, Bee Charging, eller beställa en laddbricka från oss. Då fyller du enkelt på din laddning när du är ute och kör, oavsett om du behöver ladda när du gör ett ärende eller köra längre sträckor med din elbil. Beroende på vilket laddbehov du har, kan du välja något av våra förmånliga laddabonnemang. Med appen får du i dagsläget laddabonnemanget Bee Flexible.

Beställ laddbricka

Du beställer enkelt en laddbricka direkt i vår webbshop. För våra laddabonnemang sker fakturering månadsvis.

Våra laddabonnemang och laddbrickor

Bee Flexible

Detta laddabonnemang passar dig som laddar större delen hemma men behöver komplettera din laddning längs vägen. Du betalar bara för elen du laddar och får en överskådlig faktura över din laddning och du har ingen bindningstid. Kostnaden är 5 kr per kWh för publik snabbladdning (s.k DC-laddning) och 3 kr per kWh för publik destinationsladdning (s.k AC-laddning). På snabbladdarnas AC-uttag är kostnaden 3 kr per kWh. Då kan du ladda på alla laddstationer i vårt publika laddnätverk i Sverige. Läs mer om Bee Flexible här 

BESTÄLL BEE Flexible

Bee Around

Bee Around passar dig som vill ha en fast kostnad för din elbilsladdning längs vägen. För 399 kr per månad laddar du fritt i vårt publika laddnätverk. Du har ingen bindningstid men en uppsägningstid på 60 dagar och kan ladda på alla våra laddstationer i Sverige. Laddabonnemanget gäller för närvarande både för privatpersoner och företag, dock inte för kommersiell trafik. Laddabonnemanget är personligt och kan endast tecknas av personer skrivna i Sverige.

Från och med den 1 november 2020 kommer villkoren för Bee Around att ändras till att endast gälla för privatpersoner. Är du företagskund och har Bee Around idag kommer detta automatiskt att övergå till vårt nya laddabonnemang Bee Ahead den 1 november 2020.

Från och med den 1 november 2020 gäller nya villkor, läs mer här

Läs mer om Bee Around här
Läs mer om Bee Ahead här

BESTÄLL BEE Around

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.