Laddabonnemang - Bee
Bee

Laddabonnemang

Ladda enkelt i vårt publika laddnätverk.

Ladda längs vägen

För att kunna ladda i vårt publika laddnätverk behöver du en laddbricka från oss. Med denna fyller du enkelt på din laddning när du är ute och kör, oavsett om du behöver ladda när du gör ett ärende eller köra längre sträckor med din elbil. Beroende på vilket laddbehov du har, kan du välja något av våra förmånliga laddabonnemang.

Beställ laddbricka

Du beställer enkelt en laddbricka direkt i vår webbshop eller genom att köpa en förladdad laddbricka hos någon av våra återförsäljare. För våra laddabonnemang sker fakturering månadsvis.

Våra laddabonnemang och laddbrickor

Bee Flexible

Detta laddabonnemang passar dig som laddar större delen hemma men behöver komplettera din laddning längs vägen. Du betalar bara för elen du laddar och får en överskådlig faktura över din laddning och du har ingen bindningstid. Kostnaden är 5 kr per kWh för publik snabbladdning (s.k DC-laddning) och 3 kr per kWh för publik destinationsladdning (s.k AC-laddning). På snabbladdarnas AC-uttag är kostnaden 3 kr per kWh. Då kan du ladda på alla laddstationer i vårt publika laddnätverk i Sverige. Läs mer om Bee Flexible här 

BESTÄLL BEE Flexible

Bee Around

Detta laddabonnemang passar dig som vill ha en fast kostnad för din elbilsladdning i det publika laddnätverket. För 399 kr per månad laddar du fritt i vårt publika laddnätverk. Du har ingen bindningstid men en uppsägningstid på 30 dagar och kan ladda på alla våra laddstationer i Sverige. Laddabonnemanget gäller både för privatpersoner och företag, dock inte för kommersiell trafik.
Laddabonnemanget är personligt och kan endast tecknas av personer eller företag skrivna i Sverige. Läs mer om Bee Around här

BESTÄLL BEE Around

Bee Inspired

Bee Inspired passar dig som främst laddar hemma och vill ha en backup för att kunna ladda längs vägen. Du kan köpa en laddbricka med Bee Inspired hos någon av våra återförsäljare . Laddbrickan är då förladdad med 100 kr och du kan ladda på alla laddstationer i vårt publika laddnätverk i Sverige. Kostnaden för att ladda är 5 kr per kWh.

Har du köpt en förladdad laddbricka hos någon av våra återförsäljare kan du registrera dina uppgifter via nedanstående länk. Då fyller vi på med ytterligare  50 kr att ladda för, helt kostnadsfritt. Uppgifterna kommer att användas så att vi kan erbjuda dig bästa möjliga service.

Registrera din laddbricka

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.