Bee

Laddkort

Ladda enkelt i vårt publika laddnätverk.

Ladda längs vägen

För att kunna ladda i vårt publika laddnätverk behöver du ett laddkort från oss. Med detta fyller du enkelt på din laddning när du är ute och kör, oavsett om du behöver ladda när du gör ett ärende eller köra längre sträckor med din elbil. Beroende på vilket laddbehov du har kan du välja kontantkort eller något av våra förmånliga abonnemang. Laddkortet beställer du kostnadsfritt i vår webbshop eller köper hos någon av våra återförsäljare med ett förladdat värde.

Beställ laddkort

Du beställer enkelt ett laddkort direkt i vår webbshop eller köp ett förladdat kort hos någon av våra återförsäljare.

Våra laddkort och abonnemang

Bee Fri

Detta abonnemang passar dig som laddar större delen hemma men behöver komplettera din laddning längs vägen. Du betalar bara för elen du laddar och får en överskådlig faktura över din laddning och du har ingen bindningstid. Kostnaden för elen är 5 kr per kWh för publik snabbladdning (s.k DC-laddning) och 3 kr per kWh för publik destinationsladdning (s.k AC-laddning). På snabbladdarnas AC-uttag är kostnaden 3 kr per kWh. Då kan du ladda på alla laddstationer i vårt publika laddnätverk i Sverige.

Beställ Bee fri

 

Bee Mer

Detta abonnemang passar dig som behöver ladda mycket längs vägen. Kostnaden för elen är 2.50 kr per kWh och abonnemangsavgiften 99 kr per månad. Du har ingen bindningstid och kan ladda på alla laddstationer i vårt publika laddnätverk i Sverige.

Beställ Bee mer

 

Bee Koll

Detta abonnemang passar dig som vill ha en fast kostnad för din elbilsladdning i det publika laddnätverket. För 399 kr per månad laddar du fritt i vårt publika laddnätverk. Du har ingen bindningstid och kan ladda på alla våra laddstationer i Sverige.

Beställ Bee koll

 

Bee Komplett (under utveckling)

Just nu kan du inte teckna dig för Bee Komplett, då vi paketerar om abonnemanget. Sedan riksdagen beslutade att skattskyldigheten för energiskatt på el skulle flyttas från elhandelsföretagen till elnätsföretagen har vårt tidigare Komplett-abonnemang blivit mindre attraktivt för dig som kund. 

Vår förhoppning är att ha ett nytt kunderbjudande under första kvartalet 2019. 

Bee Kontant

Vårt kontantkort passar dig som främst laddar hemma och vill ha en backup för att kunna ladda längs vägen. Du kan välja ett värde på 300 kr eller 600 kr och kan ladda på alla laddstationer i vårt publika laddnätverk i Sverige. Kostnaden för elen är 5 kr per kWh. Du kan även köpa kontantkortet hos våra återförsäljare, förladdat med 20 kWh för 150 kr.

Beställ Bee kontant

 

Registrera ditt kontantkort så får du 10 kWh kostnadsfritt

Har du köpt ett kontantkort hos någon av våra återförsäljare kan du registrera dina uppgifter via nedanstående länk. Då fyller vi på med ytterligare 10 kWh att ladda för, helt kostnadsfritt. Uppgifterna kommer att användas så att vi kan erbjuda dig bästa möjliga service. Observera att du som har beställt ditt kontantkort i vår webbshop redan är registrerad som kund.

Registrera ditt laddkort

 

 

Bee

Clever blir Bee

Nu byter vi namn till Bee Charging Solutions. Allt kommer fungera som vanligt. Som Bee fortsätter vi leverera laddlösningar med elbilsföraren i fokus. Vi planerar att rulla ut vårt nya varumärke successivt under våren. Medan den processen pågår kommer Clever att finnas kvar ett litet tag till.

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.