Ladda när du behöver - Bee

Ladda när du behöver

Börja alltid dagen med en fulladdad bil och fyll enkelt på laddningen längs vägen i vårt publika laddnätverk.

Snabb och säker laddning hemma

Upp till 90% av din totala laddning görs hemma eller på arbetsplatsen, där bilen står parkerad under en längre tid. Med en laddbox från Bee laddar du snabbt och säkert hemma och har möjlighet att börja varje dag med fulladdade batterier. Våra laddboxar passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden och är speciellt anpassade för laddning i hemmet. Vi kan installera laddboxen redan inom två veckor med vår tilläggstjänst expressinstallation och du laddar till ditt ordinarie elavtalspris. Köper du en smart laddbox med installation har du dessutom möjlighet att göra skatteavdrag med upp till 50 % av dina kostnader (maximalt 50 000 kr). Du beställer din laddbox inklusive standardinstallation i vår webshop.

Fördelar med hemmaladdning från Bee

  • Du kan ladda både snabbt och säkert hemma när bilen står parkerad.
  • Våra laddboxar passar alla laddbara bilar.
  • Laddboxen har inbyggda säkerhetsfunktioner och kommunicerar med bilen så att strömmen bara är påslagen när bilen är ansluten på rätt sätt. Vid eventuella fel bryts strömmen.
  • Vi erbjuder professionell standardinstallation redan inom två veckor.
  • Du får en kostnadsfri laddbricka för att ladda längs vägen i Bee ́s publika laddnätverk i Sverige.
  • Du får laddhjälp dygnet runt, hela veckan i vårt publika laddnätverk.

Bor du i hyres- eller bostadsrätt?
Även du som bor i hyres-eller bostadsrätt kan ladda hemma med våra laddlösningar anpassade för boende i  hyres- eller bostadsrätt.  Parkerar du i parkeringsgarage eller på en annan gemensam parkering, kan din fastighetsägare, samfällighet eller bostadsrättsförening sätta upp laddplatser så att du kan ladda när bilen står parkerad.

Påverka din fastighetsägare