Laddning till fastigheten - Bee
Bee

Laddning till fastigheten

Vill du erbjuda dina boende och hyresgäster laddning?

Laddning i fastigheten

Möjligheten att kunna ladda när bilen står parkerad är en av de viktigaste förutsättningarna för omställningen till elbil. Som fastighetsägare har du stor möjlighet att påverka omställningen genom att erbjuda dina boende och hyresgäster laddning.

 

Få tillgång till Sveriges största laddnätverk

Möjligheten att kunna ladda vart du än befinner dig är en av de viktigaste förutsättningarna för omställningen till elbil.

Rättvis laddning för bostadsrättsföreningen

Med Bee's helhetslösning för bostadsrättsföreningar är det både enkelt för de boende att ladda och för styrelsen att erbjuda en rättvis laddning.

Fördelar med Bee

Vill du ha hjälp med laddning i din fastighet?

Du erbjuder laddning, vi sköter resten

Oavsett hur ditt behov ser ut idag erbjuder vi laddlösningar som enkelt kan anpassas när du behöver fler laddplatser. Vår laddlösning för fastighet är anpassad för dig som vill erbjuda dina boende och hyresgäster ett enkelt och smidigt sätt att ladda elbilen.Våra laddstationer passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden och vi hjälper till med allt från rådgivning, bidragsansökan och planering, till en installerad, driftsatt och övervakad laddlösning. Du bestämmer vem som får tillgång till laddstationen och varje användare betalar för sin egen förbrukning. Dessutom kan du själv sätta vilket pris du vill per kWh. Vi tar hand om fakturering, service och drift vilket innebär minimal administration för dig. Vår kundservice erbjuder laddhjälp dygnet runt och alla användare får ett personligt laddkort som kan användas både på fastighetens laddstationer samt i Bee´s publika laddnätverk i Sverige.

 

Operatörstjänster

Här får du information om våra tjänstepaket.

Läs mer

bee-fastighet

Påverka din fastighetsägare

Vill du kunna ladda där du bor?

Klicka här

Laddteknik

Vad påverkar din laddning?

Läs mer