Laddning för företaget - Bee
Bee

Laddning för företaget

Vill du erbjuda dina medarbetare och besökare laddning?

Laddning till medarbetare och besökare

Som företag kan du ligga i framkant och påverka omställningen till elbilar genom att byta ut tjänsteflottan mot elbilar eller laddhybrider och erbjuda dina medarbetare och besökare laddning. Ungefär 90% av den totala laddningen görs på arbetsplatsen eller hemma, där bilen står parkerad under en längre tid. Bee erbjuder en helhetslösning för laddning som kan växa med företagets behov. Du erbjuder laddning, vi sköter resten.

Investeringsstöd till laddstationer

Beroende på om du vill erbjuda publik laddning där allmänheten kan ladda eller om du vill erbjuda din personal att ladda på arbetsplatsen kan du få investeringsstöd för upp till halva investeringskostnaden genom olika stöd från Naturvårdsverket. Vi kan hjälpa dig och ditt företag med planering, ansökan om stöd, installation och drift av dina laddstationer. 

Jag vill veta mer om hur mitt företag kan etablera laddstationer

Sömlös laddning

Hemma, på jobbet och längs vägen.
Med Bee får företaget en smart helhetslösning att växa med.

Fördelar med Bee´s helhetslösning 

Vill du ha hjälp med laddning?

Laddlösningar att växa med

Oavsett hur företagets behov ser ut idag erbjuder vi laddlösningar som enkelt kan anpassas när du behöver fler laddstationer. Våra laddstationer passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden och vi hjälper till med allt från rådgivning, bidragsansökan och planering, till en installerad, driftsatt och övervakad laddlösning. Dessutom tar vi hand om all administration och fakturering av användarna. Vår kundservice erbjuder laddhjälp dygnet runt och alla användare får ett personligt laddkort som kan användas både på företagets laddstationer samt i Bee´s publika laddnätverk i Sverige.

Ladda på jobbet

Ladda längs vägen

Bee App

Behöver ni hjälp med att hitta en laddlösning för er?

Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa laddlösningen för ditt företag. Du är välkommen ringa vår säljavdelning på telefon 070 00 33 900 eller mejla till sales@bee.se

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.