Laddningserbjudande till Jaguar I-PACE - Bee
Bee

Laddningserbjudande till Jaguar I-PACE

Nu erbjuder Jaguar Land Rover alla nya I-PACE kunder ett förmånligt helhetserbjudande på laddning från Bee. Erbjudandet omfattar en smart laddbox för snabb och säker laddning hemma inklusive standardinstallation samt 1 års fri laddning i Bee´s publika laddnätverk i Sverige.

-Vi kan se att elbilsmarknaden ökar även i dessa tider och Bee fortsätter driva omställningen till elbil tillsammans med Jaguar Land Rover. För den som funderar på att köpa elbil finns nu ett förmånligt erbjudande hos Jaguar för laddning i hemmet och längs vägen, säger Tobias Uppström, Chief Sales Officer på Bee Charging Solutions.

Bee och Jaguar Land Rover har sedan flera år ett samarbete kring elbilsladdning och med erbjudandet blir det nu ännu enklare att komma igång med laddningen för deras elbilskunder.

-Det ska vara ett tryggt och enkelt val att köpa en elbil. Därför erbjuder vi nu en helhetslösning för laddning när man köper I-PACE. Då kan man alltid starta dagen med ett fulladdat batteri och enkelt fylla på längs vägen om man kör längre sträckor. Precis som med alla våra nya bilar medföljer också Jaguar Care som ger fri service och assistans i hela Europa i 3 år upp till 10 000 mil, säger Claes Persson, Sales Director på Jaguar Land Rover Sverige.