Var med och bygg laddinfrastruktur - Bee
Bee

Var med och bygg laddinfrastruktur

Enkel laddning för dina kunder och besökare

Möjligheten att kunna ladda när bilen står parkerad är en av de viktigaste förutsättningarna för omställningen till elbil. Genom att bli en del av Bee´s växande publika laddnätverk kan du erbjuda dina kunder och besökare laddning och gynna omställningen. Din laddstation blir synlig i vår app och du attraherar fler besökare till din destination.

Du erbjuder laddning, vi sköter resten

Med Bee får du en laddlösning med grön profil som blir en del av Sveriges största publika laddnätverk av laddstationer. Genom att ansluta dig till vårt laddnätverk marknadsförs din laddstation i Bee´s app och är tillgänglig för alla elbilsförare med ett laddkort från oss. Du kan ansluta både befintliga och nya laddstationer och har möjlighet att exponera ditt varumärke. Våra laddstationer passar alla laddbara bilar på marknaden och är uppkopplade mot Bee´s system. Det innebär att vi kan övervaka, uppdatera och styra laddstationerna på distans. Du kan sätta ett specialpris till utvalda grupper och får även en kickback per kWh. Dina besökare har tillgång till laddhjälp av vår kundservice dygnet runt.

Fördelar med Bee

Vill du ha hjälp med en laddlösning?

Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa laddlösningen för din destination. Klicka på länken nedan och fyll dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig. Du är även välkommen ringa vår säljavdelning på telefon 070 00 33 900 eller skicka e-post till sales@bee.se