Körglädje - Bee
Bee

Körglädje

Upplevelsen du får när du kör elbil är något utöver det vanliga.

Det är roligare med elbil

Det beror såklart på vad man tycker är roligt. Men gillar du att komma snabbt ur startgroparna på morgonen eller när det blir grönt vid trafikljuset finns det en massa skoj att uppleva med en elbil. En elmotor är betydligt mer effektiv än en förbränningsmotor och växellådan är dessutom automatisk, vilket innebär att din körupplevelse blir både roligare och smidigare.

Elbilen går även nästan ljudlöst vilket kan spela stor roll, särskilt på längre resor. En tyst kabin ger ett annat lugn i bilen och bättre villkor för samtal eller musik.

Snabbladdning – en värdefull paus på vägen

Man kommer inte runt det. Bilar som körs på fossila bränslen måste tankas, och miljövänliga elbilar behöver ladda batterierna då och då. Båda tar tid, och tiden är viktig för både nuvarande och eventuellt blivande elbilsförare. Gör de 20 minuternas laddning till en värdefull avkoppling från vardagsstressen. Använd exempelvis tiden till en promenad. Frisk luft och lätt fysisk aktivitet rensar hjärnan och gör att man stressar ner mycket mer än man skulle kunna tro. Passa på att fika eller fäll tillbaka sätet och ta en powernap. Oavsett vad du väljer att använda tiden till så är det lätt att göra stoppet till en välbehövlig kvalitetspaus.

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.