När du ska välja elbil - Bee

När du ska välja elbil

Kul, sportig, liten eller lyxig?

När du ska välja elbil

Du har mycket att välja på om du vill köra på el. Du kan välja en elbil som är kul, sportig, liten eller lyxig. Du kan också välja en plug-in-hybrid som kör på både el och fossildrivet bränsle. Det finns eldrivna bilar som passar alla behov, oavsett om den är tänkt som din primära bil, andrabil, firmabil eller bruksbil. Elbilar tillverkas av alla de stora bilmärkena och finns i flera olika modeller, men det finns också nya innovativa biltillverkare som lanserar nya bilar på marknaden. Vi levererar laddlösningar till allihop!

Vad ska du tänka på:

Hur långt kör du?
Hur ser din tillgång till laddning ut?
Hur många är ni som ska åka med?
Har du speciella intressen som påverkar ditt val av bil?

Många bilköpare väljer bil utifrån ett fåtal resor som bara görs några gånger om året. En fjällresa eller en tur till tippen gör att många kör en fyrhjulsdriven kombi med dragkrok hela året, men de flesta dagarna körs bilen endast till och från jobbet.

Lösningen blir att köpa en elbil för din regelbundna körning och sedan hyra en större bil vid behov.

Hitta ditt favoritmärke. Eller en helt ny modell

Alla stora bilmärken har något att erbjuda när det gäller elbilar. Se vad ditt favoritmärke kan leverera.

Bee samarbetar med de ledande tillverkarna av laddbara bilar. Det betyder att du möts av ett relevant erbjudande på laddning redan i bilhallen. Det kan vara ett laddkort till vårt publika laddnätverk, en laddbox eller en nyckelfärdig lösning för alla dina laddbehov. Läs mer om våra samarbeten med bilmärkena via länkarna härunder.