Om laddning - Bee

Om laddning

Laddning för alla behov - hemma, på jobbet och längs vägen.

Hitta rätt laddlösning

När du kör elbil eller laddhybrid har du först och främst behov av att kunna ladda bilen där den står parkerad en längre tid, hemma eller på jobbet. Som ett komplement kan du ladda längs vägen i vårt publika laddnätverk.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Ladda hemma

Bor du i villa och parkerar på en egen uppfart, i garage eller carport är det enkelt att få tillgång till snabb och säker laddning. Vi rekommenderar att du installerar en laddbox för att vara säker på att din bil är fulladdad när du behöver den. Då laddar du till ordinarie elavtalspris, och snabbare och säkrare jämfört med ditt vanliga vägguttag. Laddboxen har inbyggda säkerhetsfunktioner och kommunicerar med bilen så att strömmen bara är påslagen när bilen är ansluten på rätt sätt, vid eventuella fel bryts strömmen.

Läs mer om hemmaladdning

Välj laddbox

Vi erbjuder laddbox med uttag eller 4 m fast kabel. Fördelen med med uttag är flexibiliteten eftersom laddboxen är oberoende av vilket bilmärke som ska laddas på boxen. Föredrar du smidighet framför flexibilitet rekommenderar vi fast kabel. Då slipper du ta fram kabeln från bagaget varje gång du ska ladda.

Läs mer om våra laddboxar

Ladda i fastigheten

Parkerar du i ett gemensamt garage eller annan hyrd parkering kan du behöva påverka din fastighetsägare för att få tillgång till laddning vid din parkeringsplats. Eller äger du själv en fastighet och vill erbjuda laddning till boende eller hyresgäster? Då finns det några frågor att fundera på. Hur länge parkerar man och hur snabbt vill man ladda? Hur ska frågan om betalning lösas och inte minst drift, underhåll och kundservice?

Påverka din fastighetsägare

Erbjud laddning

Ladda på jobbet

Möjligheten att ladda bilen under tiden du är på jobbet är ett bra komplement eller ett bra alternativ till att ladda hemma. Har din arbetsplats en laddlösning från Bee eller vill du kunna erbjuda medarbetarna att ladda?

Läs mer om laddning på jobbet

Ladda längs vägen

Du kan alltid ladda längs vägen i vårt publika laddnätverk. Detta finns i hela Sverige längs motorvägar, på bensinstationer, vid köpcentrum, tågstationer och flygplatser.

Läs mer om vårt publika laddnätverk

Kör 100% utsläppsfritt med Bee

Med Bee El får du en enkel, prisvärd och miljövänlig lösning för både din elbil och ditt hem. All vår el kommer från förnybara och hållbara energikällor som vind och vatten, vilket innebär att du kör 100% utsläppsfritt. Du får även ett förvaltat elavtal, där våra experter köper in din el när priset är som lägst.

Läs mer