El till din bil - Bee

El till din bil

Förnybar, hållbar el till lågt pris

Kör 100% utsläppsfritt med Bee El

Med Bee El får du en elleverantör som alltid har elbilsförarens bästa i åtanke. En elleverantör som lutar sig tillbaka på expertisen från några av Sveriges främsta energibolag, tillika våra ägare, vars långa erfarenhet garanterar leveranstrygghet och hög kvalitet. Du får en enkel, prisvärd och miljövänlig lösning för både din elbil och ditt hem. All vår el kommer från förnybara och hållbara energikällor som vind och vatten, vilket innebär att du kör 100% utsläppsfritt. Du får även ett förvaltat elavtal, där våra experter köper in din el när priset är som lägst.

Med Bee El får du

Byt till Bee El

Det är enkelt att byta till Bee El. Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig. Har du några frågor är du välkommen att ringa vår kundservice på 077 44 33 900 eller skicka e-post till kundservice@bee.se

byt till Bee el

Elpris

Bee El är en förvaltad elhandelstjänst. Det betyder att du låter experterna köpa in din el i förväg, när priset är lågt och säkra upp den el du behöver för framtiden i en portfölj. Resultatet? Ditt elpris följer elmarknadspriset neråt men det kapar pristopparna. Du gör en bra elaffär utan att röra ett finger.

Se ditt elpris