Ladda hemma - Bee
Bee

Ladda hemma

Börja alltid dagen med en fulladdad bil.

Ladda elbilen enkelt hemma

Det ska vara enkelt att äga en elbil. Ungefär 90% av den totala laddningen görs hemma, eller på arbetsplatsen, där bilen står parkerad under en längre tid. Att ladda hemma är både bekvämt, smidigt och kostnadseffektivt och du kan alltid börja dagen med fulladdade batterier.

Smarta laddlösningar för hemmet

Om du bor i villa med egen uppfart/garage laddar du din bil snabbast och säkrast med en laddbox. Elsäkerhetsverket avråder från laddning av elbilar i vanliga vägguttag, eftersom det kan leda till överhettning då elinstallationer inte klarar belastningen av en så hög strömstyrka någon längre tid. Det finns inte heller någon kommunikation mellan vägguttaget och bilen som säkerställer att strömmen bryts om något går fel. Laddboxen har inbyggda säkerhetsfunktioner och kommunicerar med bilen så att elen bara är påslagen när bilen är korrekt ansluten, annars bryts den.

Våra laddboxar passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden och är speciellt anpassade för laddning i hemmet. Dessutom kan vi ta hand om installationen och du får tillgång till laddhjälp dygnet runt. Laddboxen har inbyggda säkerhetsfunktioner där du laddar till ordinarie elavtalspris och väljer du en smart laddbox får du även en laddbox som är förberedd för framtidens tjänster kring elbilsladdning . Den smarta laddboxen är uppkopplad och erbjuder dig som kund att få översikt över din förbrukning, identifiera vem som laddar samt använda laddkort för att få tillgång till laddboxen.

Läs mer om installation här

Läs mer om våra laddboxar här

Bee kan hjälpa dig med:

Bor du i hyres- eller bostadsrätt?

Vi har även enkla, anpassade laddlösningar för fastighetsägare, samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Parkerar du i parkeringsgarage eller på en annan gemensam parkering, kan din fastighetsägare, samfällighet eller bostadsrättsförening sätta upp laddplatser så att du kan ladda när bilen står parkerad.

Läs mer om vår lösningar för din fastighet här

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.