Ladda på jobbet - Bee
Bee

Ladda på jobbet

Laddlösningar som kan växa med företagets behov

Laddning till medarbetare och besökare

Som företag kan du ligga i framkant och påverka omställningen till elbilar genom att byta ut tjänsteflottan mot elbilar eller laddhybrider och erbjuda dina medarbetare och besökare laddning. Ungefär 90% av den totala laddningen görs på arbetsplatsen eller hemma, där bilen står parkerad under en längre tid.

Bee erbjuder en helhetslösning för laddning som kan växa med företagets behov. Du erbjuder laddning, vi sköter resten.

Laddlösningar att växa med

Oavsett hur företagets behov ser ut idag erbjuder vi laddlösningar som enkelt kan anpassas när du behöver fler laddstationer. Våra laddstationer passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden och vi hjälper till med allt från rådgivning, bidragsansökan och planering, till en installerad, driftsatt och övervakad laddlösning. Dessutom tar vi hand om all administration och fakturering av användarna. Vår kundservice erbjuder laddhjälp dygnet runt och alla användare får ett personligt laddkort som kan användas både på företagets laddstationer samt i vårt publika laddnätverk.

Bee´s helhetslösning till företag

Den bästa laddlösningen för ditt företag

Vi hjälper dig gärna att hitta den optimala laddlösningen för ditt företag. Klicka på länken nedan och fyll dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig. Du är även välkommen ringa vår säljavdelning på telefon 070 00 33 900.

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.