Account manager e-mobility, Helsingborg eller Kista - Bee
Bee

Account manager e-mobility, Helsingborg eller Kista

Drivs du av högt uppsatta mål och av att bygga och utveckla nya affärer och säljprocesser? Vi driver omställningen till e-mobilitet genom att utveckla laddlösningar. Kom med på en spännande resa!

Bee är en av de ledande aktörerna för laddning av elbilar i Sverige. Vi driver omställningen till e-mobilitet genom att utveckla laddlösningar som är anpassade efter elbilsförarens behov av laddning, hemma, på jobbet och längs vägen. Bee har ett rikstäckande publikt laddnätverk och samarbetar även med flera ledande bilmärken på marknaden. Förutom att erbjuda sömlösa laddlösningar arbetar vi aktivt med att inspirera och bana väg för att fler ska välja elbil för att få till omställningen.

Framtidens e-mobilitet och utmaningarna inom detta snabbrörliga område driver oss till att utveckla smarta, hållbara helhetslösningar och våra arbetssätt samt hur vi interagerar med våra kunder och samarbetspartners. Att bli en del av Bee innebär en spännande kombination av ett kommersiellt drivet bolag och samhällsnytta. Omställningen till elektrifierat måste gå hand i hand med utbyggnaden av ett tillförlitligt publikt laddnätverk och etableringen av snabba, säkra laddlösningar där människor bor och jobbar. Vårt fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningarna för omställningen, både när det gäller våra erbjudanden och vår organisation.  Det är här du kommer in i bilden då vi söker dig som är redo att ta nästa steg din karriär och i denna roll bidra till Bee´s fortsatta utveckling. 

Om rollen

Då vi söker en blivande KAM ger det dig en möjlighet till att växa in i rollen tillsammans med dina kompetenta kollegor och försäljningschefs coachning. På relativt kort sikt förväntas du vara med och påverka, utveckla och sätta upp mål och strategier för ditt segment med fokus på B2B kunder i Sverige. Du får en viktig roll för vår vidare expansion och du brinner för affärsmannaskap, entreprenörskap och försäljning. I rollen kommer du att bygga upp ett prioriterat segment och förväntas nå eller överträffa uppsatta försäljningsmål genom att bearbeta presumtiva kunder och bygga upp ett förtroende i branschen. Genom digitalisering skapar vi nya tekniska lösningar som utvecklar vår affärsmodell och du kommer självständigt att driva denna resa för ditt segment i ett tätt samarbete med Bee´s produkt- och marknadsavdelning. I ditt ansvarsområde ingår även att ta fram en taktisk segmenteringsstrategi samt att vara med och aktivt driva affärsutvecklingen av kundanpassade lösningar för ditt segment.

Dina blivande arbetsuppgifter:

Din profil

Här öppnar vi upp för en talang med vinnarskalle och en can do attityd. Du är idag sannolikt en säjare gentemot företagskunder.  Du kan påvisa att du framgångsrikt nått dina mål och är redo att kombinera ditt driv och dina erfarenheter med ett större ansvar och snabb personlig utveckling.  

Bee befinner sig i en spännande utvecklingsfas vilket innebär att du har möjlighet att sätta din prägel i ett framåtsträvande bolag och du vet med dig att du triggas av start-ups och ny teknik. Du ser möjligheter och utmaningar som något positivt och är öppen samt prestigelös.

En god IT-kunskap, teknisk nyfikenhet samt att kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift på engelska och svenska är en självklarhet. Du har naturligtvis körkort och i din roll ingår planerade resor med övernattning. Du kan utgå från något av våra kontor i Helsingborg (HK) eller Kista. 

Som person

Du drivs av högt uppsatta mål och att bygga och utveckla nya affärer och säljprocesser. Utmaningar är för dig något positivt. Du är resultat- och lösningsorienterad med fokus på att nå dina mål. Med ett stort personligt ansvar har du förmågan att fatta egna beslut och självständigt driva dina projekt i mål. Det är även viktigt att du gärna vill arbeta i en miljö där laget går före jaget och att du bidrar till en god laganda. Du är prestigelös, positiv och skapar ett naturligt engagemang.

Bee erbjuder dig

 Vi har en spännande framtid framför oss och besitter en god position varför vi är övertygade om att du kommer att få möjlighet att utvecklas i takt med att vårt bolag gör det. Med rollen kommer ett stort eget ansvar såväl möjligheten att disponera din egen tid. Istället för floskler som: ”kunna hålla många bollar i luften” och vara ”flexibel” vill vi tala klarspråk: stundtals är det otroligt stressigt, och vi har många processer kvar att utveckla vilket innebär att du förr eller senare behöver göra helt andra arbetsuppgifter än vad som var schemalagt just den dagen.

Passar detta in på dig och vill du ingå i vårt team?

Då kan du vara personen vi söker!  Har du några frågor så samarbetar vi med Pernilla Borgström som känner oss väl och hon nås på pernilla@spottingme.se alt 0734–159855. Din ansökan önskar hon ha tillhanda snarast och denna skickar du via SpottingMe alt LinkedIn (bif länk till hemsida och annons). Observera att pg a GDPR tar endast emot ansökan via denna kanal.

…. eller vet du vem vi söker? 

Om så är fallet, får du gärna rekommendera din kandidat till Pernilla via SpottingMe (länk till hemsida och annons). Är det din rekommendation som lett till att kandidaten får ett superbt roligt uppdrag och Bee en unik medarbetare så får du en finders fee (9 000 kr) som tack för att du öppnat ditt kontaktnät för oss.

Skicka ansökan

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.