Projektkoordinator med tekniskt intresse - Bee
Bee

Projektkoordinator med tekniskt intresse

Kunniga och engagerade medarbetare är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Bee Charging Solutions som driver omställningen till e-mobilitet genom att utveckla framtidens laddlösningar för elbilar. I tjänsten som deras nästa projektkoordinator får du användning för ditt tekniska intresse och strukturerade arbetssätt för samordning av flera parallella projekt med många kontakter. Du arbetar direkt i kärnverksamheten och bidrar, förbättrar samt utvecklar branschen tillsammans med en organisation i framkant.

Om tjänsten

Academic Work söker nu för Bee Charging Solutions räkning en Projektkoordinator till huvudkontoret i Helsingborg. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work och du anställs direkt hos Bee Charging Solutions.

Som projektkoordinator kommer du att ingå i ett team tillsammans med två andra projektkoordinatorer. Ni ansvarar för era enskilda projekt men kommer samtidigt att arbeta nära varandra för att utveckla processer, rutiner och arbetssätt för att optimera leveransen gentemot kund. Tjänsten innefattar breda kontaktytor där du dagligen kommer vara i kontakt med kunder, säljare, installatörer och kollegor. Vi söker härmed dig som tycker om att arbeta inom det tekniska området och som trivs med både kundkontakt och administration i din vardag.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som

Meriterande

Dina tidigare erfarenheter är viktiga men vi kommer även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper för rollen. Du behöver vara noggrann och förstå vikten av dokumentation för att hantera samtliga pågående projekt och leverans gentemot kund. Konfigureringen av laddboxar som innebär installering av mjukvara förutsätter även att du har en teknisk förståelse med en förmåga att hitta lösningar. Detta i kombination med ditt framåtlut och goda kommunikativa förmåga kommer ge dig rätt förutsättningar för att lyckas och trivas i rollen som projektkoordinator.

Övrig information

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.