Persondata i app - Bee
Bee

Persondata i app

Bee Charging är utgiven av:

EVereg Sverige AB (tidigare Clever Sverige AB)
Södra Stenbocksgatan 77
252 47 Helsingborg
Org-nummer: 559000-7075
E-postadress: kundservice@bee.se

Denna applikation och data om placering av laddningspunkter tillhör EVereg Sverige AB. Data får inte överföras till annan part eller användas för andra ändamål än denna applikation utan tillåtelse från EVereg Sverige AB.

Behandling av personuppgifter

EVereg Sverige AB tar inte emot och sparar inte sökningar och förfrågningar på laddningspunkter gjort av användaren. EVereg Sverige AB är därför inte bekant med vilka sökningar som görs, när de görs och vart de görs.

Listan över laddningspunkter uppdateras löpande i takt med att nya laddare sätts upp i Sverige. Vid en uppdatering av kartan över laddare kommunicerar applikationen med en dataserver hos EVereg Sverige AB eller hos en av våra leverantörer. Vid denna kommunikation skickar applikationen telefonens ID och uppdateringsförfrågan till servern. Telefonens ID ger inte möjlighet för att identifiera ägaren av telefonen eller telefonnumret.

Uppgifter om uppdatering och nerladdning av applikationen användas av EVereg Sverige AB med syftet att administrera och förbättra applikationen. Uppgifterna lämnas inte över till tredje part.

Reservationer

Informationen i applikationen är baserad på allmänt tillgängliga uppgifter samt uppgifter från tredje part. EVereg Sverige AB tar inte på sig ansvaret för korrektheten, noggrannheten eller fullständigheten av informationen i applikationen.

EVereg Sverige AB är inte och kan inte ställas som ansvarig för någon form för förlust vid försening eller annan händelse, oavsett om dessa beror på eller kan bero på felaktiga, saknade eller ofullständiga informationer i applikationen, applikationens utformning eller funktion samt användarens användning av applikationen.

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.