Bee blir Polestars partner för laddning - Bee

Bee blir Polestars partner för laddning

Nu blir övergången till eldrift enklare för nya Polestar-ägare. Bee och Polestar har inlett ett samarbete som innebär att alla Polestar-ägare i Sverige får ett förmånligt helhetserbjudande för laddning hemma och längs vägen i Bee´s publika laddnätverk.

– Vi fortsätter att identifiera potentiella partnerskap på alla våra marknader för att kunna erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder, säger Thomas Ingenlath, VD för Polestar.

Förutom att ladda i Bee´s publika laddnätverk till Bee´s standardpris genom att använda sitt Plugsurfing-kort erbjuds Polestar-ägaren även en smidig lösning för att ladda hemma. Detta gör det enkelt att ladda när bilen står parkerad under en längre tid. Polestar-ägaren beställer sin smarta laddbox på bee.se/polestar till ett förmånligt pris.

– Som ny elbilsägare behöver man en helhetslösning för sitt laddbehov. Vi är glada över att Polestar har valt oss som partner för hemmaladdning där vi erbjuder en smidig lösning hela vägen från beställning till färdig installation. Vårt publika laddnätverk är ett självklart komplement till laddningen hemma så att man alltid kan ladda oavsett var man befinner sig, avslutar Fredrik Nordin, VD på Bee Charging Solutions.

Läs mer om laddningserbjudandet