Laddningserbjudande till din SEAT - Bee
Bee

Laddningserbjudande till din SEAT

SEAT har valt Bee som samarbetspartner för elbilsladdning. Detta innebär att du kan beställa snabb och säker laddning hemma och längs vägen direkt hos din återförsäljare. Laddningserbjudandet omfattar en smart laddbox och standardinstallation och du kan få 50% av kostnaden i bidrag från Naturvårdsverket för att installera denna hemma. Dessutom får du tillgång till Bee´s publika laddnätverk som finns i hela Sverige och kan enkelt ladda längs vägen.

Erbjudande – just nu får du en laddbox med installation för endast 4.475kr
Den 7 juli – 31 december kan du köpa en smart laddbox med eller utan fast kabel inklusive installation för endast 4.475kr när du köper en SEAT LEON elhybrid. Värdet på erbjudandet är 20.900 kr. Du tar del av erbjudandet direkt hos din återförsäljare.

Fördelar med en laddbox från Bee:
• Laddboxen uppfyller kraven för bidraget ”Ladda bilen” hos Naturvårdsverket.
• Snabb och säker laddning utan risk för överhettning eller överbelastning av elen i ditt hem.
• Laddboxen har inbyggda säkerhetsfunktioner och kommunicerar med bilen så att strömmen bara är påslagen när bilen är ansluten på rätt sätt. Vid eventuella fel bryts strömmen.
• Bee hjälper dig med en professionell installation vilket gör det smidigt.
• Tillgång till Bee ́s publika laddnätverk som finns i hela Sverige.
• Laddhjälp dygnet runt, hela veckan av Bee ́s kundservice.

Du beställer din laddbox och standardinstallation direkt hos din SEAT återförsäljare. En laddbricka kommer att skickas hem till dig från Bee som du använder för att ladda i Bee´s publika laddnätverk.

Smart laddbox
Med den smarta laddboxen är du förberedd för framtidens tjänster kring elbilsladdning. Laddboxen är uppkopplad mot Bee´s system och uppdateras med den senaste mjukvaran så att du kan få statistik över förbrukningen. Laddboxen finns antingen med uttag och ställbar laddeffekt mellan 3,7 – 22 kW, eller med 4 m fast kabel och Typ-2 kontakt med en laddeffekt på upp till 11 kW. 2 års garanti ingår. Laddboxen uppfyller kraven för Naturvårdsverkets bidrag ”Ladda bilen”.

Standardinstallation av din laddbox
Du får professionell rådgivning i samband med installationen för att laddningen ska fungera säkert och optimalt. Installationen görs av Bee´s certifierade installatör och laddboxen monteras på fasaden. Åtgärder utöver det som ingår i standardinstallationen kan utföras efter överenskommelse med installatören och faktureras dig som kund.

Läs mer om standardinstallation

Laddning längs vägen
I laddningserbjudandet ingår en laddbricka med laddabonnemanget Bee Flexible som du kan använda för att ladda i Bee´s publika laddnätverk i Sverige. Laddabonnemanget har ingen månadsavgift och du betalar bara för elen du laddar. Laddstationerna är enkla att använda och passar alla laddbara bilar så att du snabbt kan komma vidare.

Läs om Bee´s publika laddnätverk
Bee´s laddkarta

Appen Bee Charging
Med Bee´s app, Bee Charging navigerar du enkelt till närmsta laddstation. Du laddar ner appen i App Store eller Google Play.

Läs om appen Bee Charging