Frihet att göra och köra som du vill - Bee
Bee

Frihet att göra och köra som du vill

Lägre pris och nya möjligheter i vårt publika laddnätverk

Det finns en enkel lösning till en vardag i farten, där elen till din bil alltid finns nära tillhands. Behovet av attraktiv publik laddning ökar allt eftersom fler väljer laddhybrider, samtidigt som elbilsföraren vill kunna köra ännu längre sträckor. Clevers publika laddnätverk fortsätter växa för att göra det enkelt att ladda längs vägen. Bara under februari månads arbetstid driftsatte Clevers projektledare en ny publik laddstation varannan timme och i dagsläget finns det drygt 800 laddplatser bara i Sverige.

Nu gör vi det ännu mer attraktivt för alla att ladda i Clevers publika laddnätverk, med två nyheter i våra laddabonnemang. Från och med den 3 april 2018 sänker vi priset för laddning med Clever Fri och lanserar vårt nya laddabonnemang Clever Koll.

Clever Fri, nu bara 3 kr per kWh

Från och med 3 april sänker vi priset för laddning vårt laddabonnemang Clever Fri; från 5 kr per kWh till 3 kr per kWh för AC-laddning. Med AC-laddning laddar man med växelström upp till 22 kW på våra destinationsladdare. På snabbladdstationerna med typ 2-uttag kan du ladda med en effekt på upp 43 kW (växelström). För DC-laddning (likström upp till 50 kW) gäller samma pris som tidigare.

I övrigt har laddabonnemanget samma förutsättningar som tidigare d.v.s ingen bindningstid eller månadskostnad.

Välkommen Clever Koll

Vi välkomnar vårt nya laddabonnemang Clever Koll. Med detta laddar du fritt i vårt publika laddnätverk för bara 399 kr per månad. All laddning ingår vilket är perfekt för dig som vill ha koll på kostnaderna. Abonnemanget har ingen bindningstid och gäller både för privatpersoner och företag.

Beställ ditt laddabonnemang här.
Läs mer om laddabonnemangen här.

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.