Våra laddabonnemang byter namn - Bee
Bee

Våra laddabonnemang byter namn

De nya namnen kommer att gälla från och med 1/10 – 2019. Det kommer inte att innebära någon skillnad. Abonnemangen innehåller fortfarande samma fördelar och att all hantering kommer att se ut precis som vanligt.

Nedan finner du en sammanställning av abonnemangen och deras nya namn.

Bee Koll byter till Bee Around

Detta abonnemang passar dig som vill ha en fast kostnad för din elbilsladdning i det publika laddnätverket.

För 399 kr per månad laddar du fritt i Bee´s publika laddnätverk. Du har ingen bindningstid, men en uppsägningstid på 30 dagar, och kan ladda på alla Bee´s laddstationer i Sverige.

 Faktureringen sker kvartalsvis. Abonnemanget gäller både för privatpersoner och företag, dock inte för kommersiell trafik. Abonnemanget är personligt och kan endast tecknas av personer eller företag skrivna i Sverige.

Beställ ditt Bee Around abonnemang här

Bee Fri byter till Bee Flexible

Detta abonnemang passar dig som laddar större delen hemma men behöver komplettera din laddning längs vägen.

Du betalar bara för elen du laddar och får en överskådlig faktura över din laddning och du har ingen bindningstid. Kostnaden är 5 kr per kWh för publik snabbladdning (s.k DC-laddning) och 3 kr per kWh för publik destinationsladdning (s.k AC-laddning).

På snabbladdarnas AC-uttag är kostnaden 3 kr per kWh. Då kan du ladda på alla laddstationer i vårt publika laddnätverk i Sverige. Faktureringen sker kvartalsvis i efterskott.

Beställ ditt Bee Flexible Abonnemang här.

Bee Kontant byter till Bee Inspired

Laddabonnemanget för dig som vill ha enkel tillgång till Sveriges största publika laddnätverk. Om du vill fortsätta att ladda längs vägen så rekommenderar vi att du konverterar ditt kontantkort till vårt Bee Flexible abonnemang här.

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.