Laddningserbjudande till Volkswagen Transportbilar - Bee

Laddningserbjudande till Volkswagen Transportbilar

Volkswagen Transportbilar har valt Bee som samarbetspartner för elbilsladdning. Smart, snabb och säker laddning gör det naturligt att välja laddbart och leder till såväl minskade CO2-utsläpp som minskade miljökostnader. Därför kan du ta del av ett förmånligt laddningserbjudande för laddning hemma och längs vägen till din nya Volkswagen Transportbil. I erbjudandet ingår laddabonnemanget Bee Flexible som du laddar med i Bee´s publika laddnätverk som finns i hela Sverige. Dessutom kan du beställa snabb och säker hemmaladdning med smart laddbox och professionell standardinstallation. Laddboxen uppfyller kraven för Naturvårdsverkets bidrag ”Ladda bilen” där man som privatperson kan få upp till 50% av kostnaden i ersättning för att installera laddboxen hemma.

Laddningserbjudandets fördelar:
• Smart laddbox för snabb och säker laddning hemma.
• Uppfyller kraven för Naturvårdsverkets stöd ”Ladda bilen”.
• Professionell standardinstallation av laddboxen.
• Laddning längs vägen i Bee´s publika laddnätverk i hela Sverige.
• Laddhjälp dygnet runt, hela veckan av Bee´s kundservice.

Du beställer laddbox och standardinstallation direkt hos din återförsäljare av Volkswagen Transportbilar. En laddbricka skickas hem till dig för laddning i Bee´s publika laddnätverk. Kvitto för laddbox och installation kan du sedan skicka in till Naturvårdsverket för ansökan om upp till 50% av kostnaden i ekonomiskt bidrag (gäller privatperson).

Produktblad för nedladdning

Gå till Volkswagen Transportbilar

Hitta din återförsäljare

Smart laddbox
Med en laddbox från Bee är du förberedd för framtidens tjänster kring elbilsladdning. Laddboxen är uppkopplad mot Bee´s system och uppdateras löpande med den senaste mjukvaran så att du kan få statistik över förbrukningen. Den finns med uttag eller 4 m fast kabel, Typ-2 kontakt, en laddeffekt på upp till 11 kW och har 2 års garanti.

Läs mer

Standardinstallation
Du får professionell rådgivning i samband med installationen för att laddningen ska fungera säkert och på bästa sätt. Installationen utförs av Bee´s certifierade installatör och laddboxen monteras på fasaden. Åtgärder utöver det som ingår i standardinstallationen kan utföras efter överenskommelse med installatören och faktureras dig som kund.

Läs mer

Laddning längs vägen
Med laddbrickan från Bee laddar du enkelt längs vägen i Bee ́s publika laddnätverk som finns i hela Sverige. Laddstationerna är enkla att använda och passar alla laddbara bilar så att du snabbt kan komma vidare. Laddbrickan är laddad med laddabonemanget Bee Flexible. Detta har ingen månadsavgift och du betalar bara för elen du laddar.

Om Bee´s publika laddnätverk
Om Bee Flexible

Appen Bee Charging
Med Bee´s app, Bee Charging navigerar du enkelt till närmsta laddstation. Du laddar ner appen i App Store eller Google Play.

Om Bee Charging

Volkswagen Transportbilar har valt Bee som samarbetspartner för elbilsladdning. Du kan därför ta del av ett förmånligt laddningserbjudande för laddning hemma och längs vägen till din nya Volkswagen Transportbil direkt hos din återförsäljare. I erbjudandet ingår laddabonnemanget Bee Flexible som du laddar med i Bee´s publika laddnätverk som finns i hela Sverige. Dessutom kan du beställa snabb och säker hemmaladdning med smart laddbox och professionell standardinstallation. Eftersom laddboxen uppfyller kravet för Ladda bilen stödet från Naturvårdsverket kan du få upp till 50% av kostnaden i bidrag.

 

Läs mer om Volksvagen Transportbilars laddbara bilar

Ladda längs vägen

Bee´s publika laddnätverk

Smart laddbox med uttag

Smart laddbox med installation

Om våra smarta laddboxar

Läs mer