Bee Ahead laddabonnemang - Bee

BEE AHEAD LADDABONNEMANG

För dig som behöver ett laddabonnemang för företaget

Om du kör väldigt mycket passar abonnemanget Bee Ahead. Du betalar 999 kr/mån och får då ladda upp till 900 kWh/mån.  När du nått taket betalar du 1.80 kr/kWh för destinationsladdning (AC) och 3.80 kr/kWh för snabbladdning (DC). Du har ingen bindningstid, men en uppsägningstid på 60 dagar, och kan ladda på alla Bee´s publika laddstationer i Sverige.

999 kr/mån

Alla priser är inklusive moms

BESTÄLL

Laddjälp dygnet runt

Om du behöver hjälp vid en av våra laddstationer kan du ringa oss dygnet runt alla veckans dagar.

Omfattande laddnätverk

Vi har publik elbilsladdning på mer än 400 platser runt om i landet. Från Kiruna till Ystad.

Ladda efter ditt behov

Våra abonnemang täcker de flesta behov oavsett om du laddar mycket längs vägen eller bara ibland.

Produktinformation

När du beställer ett av våra laddabonnemang ingår det alltid en laddbricka utan extra kostnad. Bee Ahead passar dig som är företagskund och vill ha en fast kostnad för din elbilsladdning i det publika laddnätverket. Vid beställning får du 1st laddbricka per laddabonnemang. Du har ingen bindningstid, men en uppsägningstid på 60 dagar, och kan ladda på alla Bee´s publika laddstationer i Sverige. Faktureringen sker månadsvis.

Bee Ahead kan tecknas av både privatpersoner och företag.  Laddabonnemanget får inte delas med andra användare och är begränsat till ett laddabonnemang per bil. Laddabonnemanget kan endast tecknas av privatpersoner och företag som är skrivna i Sverige.

Abonnemanget ingår inte för internladdning, arbetsplatsladdning eller andra semipublika laddstationer som inte finns i det publika laddnätverket. Du hittar det publika laddnätverket här.

Försäljningsvillkor Bee Ahead