Bee Around laddabonnemang - Bee

BEE AROUND LADDABONNEMANG

Abonnemanget för dig som kör mycket eller som saknar laddmöjlighet hemma.

För 399 kr per månad laddar du fritt i Bee´s publika laddnätverk*. Vid beställning får du 1 st. laddbricka per laddabonnemang. Du har ingen bindningstid, men en uppsägningstid på 60 dagar, och kan ladda på alla Bee´s publika laddstationer i Sverige.

399 kr/mån

inklusive moms

BESTÄLL

Laddjälp dygnet runt

Om du behöver hjälp vid en av våra laddstationer kan du ringa oss dygnet runt alla veckans dagar.

Omfattande laddnätverk

Vi har publik elbilsladdning på mer än 400 platser runt om i landet. Från Kiruna till Ystad.

Ladda efter ditt behov

Våra abonnemang täcker de flesta behov oavsett om du laddar mycket längs vägen eller bara ibland.

Produktinformation

Detta laddabonnemang passar dig som vill ha en fast kostnad för din elbilsladdning i det publika laddnätverket. För 399 kr per månad laddar du fritt* i Bee´s publika laddnätverk. Vid beställning får du 1st laddbricka per laddabonnemang. Du har ingen bindningstid, men en uppsägningstid på 60 dagar, och kan ladda på alla Bee´s laddstationer i Sverige. Faktureringen sker månadsvis.

Bee Around kan endast tecknas av privatpersoner skrivna i Sverige och har ett maxtak på 450 kWh/mån. Är du företagskund rekommenderar vi laddabonnemanget Bee Ahead. Laddabonnemanget är personligt, får inte delas med andra användare och är begränsat till ett laddabonnemang per bil.

Abonnemanget ingår inte för internladdning, arbetsplatsladdning eller andra semipublika laddstationer som inte finns i det publika laddnätverket. Du hittar det publika laddnätverket här.

Läs fullständiga villkor här.

*Upp till 450 kWh/mån