Smart laddbox 3,7-11 kW med fast kabel - Bee
Bee

Smart laddbox 3,7-11 kW med fast kabel

Smart laddbox 3,7-11 kW med fast kabel
inklusive 24 månaders uppkoppling

Ställbar laddbox med effekt från 3,7 till 11 kW. Ställbar laddbox med effekt från 3,7 till 11 kW*. Laddboxen är berättigad till ladda-hemma-stödet** och investeringsstödet för företag och andra organisationer**.

Smart laddbox med fast kabel

20.900 kr (10.900 kr efter ladda-hemma-stöd)

inklusive standardinstallation

Pris för endast laddbox: 14.900

BESTÄLL

Samtliga priser är angivna inklusive moms

FREE JUICE

Just nu ingår tre månaders fri laddning vid Bee’s laddstationer längs vägen när du köper en smart laddbox från oss!

Ta del av laddningserbjudandet genom att beställa din smarta laddbox senast den 31 december 2020. Då ingår laddabonnemanget Bee Ahead kostnadsfritt i tre månader från och med beställningsdatumet. Med detta laddar du fritt upp till 900 kWh per månad i vårt publika laddnätverk.

Läs mer

Produktinformation

Laddboxen kommer från KEBA, en av de ledande hårdvaruleverantörerna på marknaden för laddutrustning. Laddboxen är utrustad med en fast kabel på 4 meter med Typ 2-kontakt.

Kapslingsklass IP54 gör att laddboxen kan monteras såväl inomhus i garage/carport, som utomhus direkt på husfasaden.

Vid köp av en smart laddbox ingår 24 månaders uppkoppling, då är laddboxen är uppkopplad mot vårt system vilket säkerställer att laddboxen är uppdaterad med den senaste mjukvaran så att bilen alltid kan laddas. Uppkopplingen ger dig även förbrukningsstatisk. Uppkopplingen förutsätter GSM-mottagning på installationsplatsen.

Art.nr: 4312136-01

Specifikation

Laddboxen ska installeras tillsammans med jordfelsbrytare A. Denna i kombination med DC-felströmsövervakning uppfyller gällande elinstallationsregler.

Produktspecifikation 

Installationsmanual från KEBA

Vill du fortsätta att ha din laddbox uppkopplad för att kunna ta del av förbrukningsstatistik och mjukvaruuppdateringar efter 24 månader kan du välja att förlänga tjänsten med oss, mot en kostnad på för närvarande 29 kr/månad. Gör du inget, kommer tjänsten att upphöra när dina 24 månader har avlöpt. Du kommer att kunna ladda bilen som vanligt via laddboxen, även om den inte är uppkopplad mot Bee.

* I vår standardinstallation ingår det att din laddbox från oss installeras på 16 A tre faser, vilket ger en maxeffekt på 11 kW. Det är alltid bilen som begränsar hur många kW den kan ta emot från laddboxen. Effekten regleras efter hur många faser som bilen kan ladda med, vilket innebär 1-fas laddning 3,7 kWh och 3-fas laddning 11 kWh.

** Notera att du måste ha installerat laddboxen för att kunna söka ladda-hemma-stöd. Installationen ska utföras av ett sådant elinstallationsföretag eller en sådan elinstallatör som avses i elsäkerhetslagen (2016:732). Stödet beslutas av Naturvårdsverket under förutsättning att det finns med i den av riksdagen beslutade stadsbudgeten under innevarande period.

Har du en fråga?

Skicka den till oss via vårt kontaktformulär.

Frågor och svar

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna vi får.

Laddhjälp

Behöver du hjälp att ladda i vårt publika laddnätverk kan du ringa vår kundservice dygnet runt, hela veckan.